Normaal gesproken kom je slagbomen tegen bij het spoor of bij een parkeerterrein. Maar heb je al eens slagbomen bij een school gezien? Vanaf volgend jaar komen deze er bij een school in Dongen. Maar waarom?
lees verder
Gebruik jij wel eens je smartphone tijdens het fietsen? Dat is niet zo verstandig. Doordat je aan het appen bent, let je minder goed op de weg. Zo kunnen er ongelukken gebeuren. Daarom is er een speciaal fietsslot bedacht. Zo wordt appen op de fiets onmogelijk.
lees verder
Op de examensite heb je mee kunnen doen aan de raamposterwedstrijd. Wie heeft de poster het leukst gepimpt? De winnaars zijn bekend.
lees verder
Het is bijna zover. 14 juni is het weer tijd voor de Buitenspeeldag. Doe je ook mee?
lees verder
Meestal rijdt Max Verstappen rond in een snelle formule 1-auto. Door de bochten scheuren en de concurrentie inhalen is geen probleem voor hem. Maar kan hij dit ook met een caravan achter zijn auto?
lees verder
Hoe ga jij naar school? Lopend, met de fiets of brengt je vader of moeder je met de auto? Een jongen uit Drenthe gaat wel met een heel bijzonder voertuig naar school: met de tractor.
lees verder
Fiets je in Belgiƫ? Let dan op je snelheid. In Belgiƫ kun je een bekeuring krijgen als je te hard fietst. Er zijn namelijk flitspalen die fietsers kunnen flitsen als ze te hard rijden.
lees verder
Wat zou jij doen als je van fietsen houdt en het leuk vindt om mensen wat te vertellen over de stad waar je woont? Daar wist de dertienjarige Brent wel wat op: hij is stadsgids van Den Haag.
lees verder
In Utrecht is er een nieuw en handig verkeerslicht. Bij dit verkeerslicht zie je of je snel of langzaam moet fietsen om niet te hoeven wachten voor een rood licht.
lees verder
Eindelijk is het zover: een gevaarlijke schoolroute in China wordt een stukje veiliger.
lees verder