Terug

Caravanrace

Meestal rijdt Max Verstappen rond in een snelle formule 1-auto. Door de bochten scheuren en de concurrentie inhalen is geen probleem voor hem. Maar kan hij dit ook met een caravan achter zijn auto?

De caravanrace van Max Verstappen

Samen met zijn teamgenoot Ricciardo ging hij de uitdaging aan; wie kan het beste racen met een caravan achter zijn auto? De caravans kunnen ze in ieder geval niet meer gebruiken voor hun vakantie. Ze zijn niet heel gebleven. Ben je benieuwd hoe een caravanrace eruitziet? Bekijk dan de beelden van de spannende race. Hopelijk kunnen jouw ouders beter rijden met een caravan achter de auto en komt de caravan heel aan op jullie vakantiebestemming.

Race tussen een Ferrari en een Romeinse strijdwagen

Ook is er een andere race geweest. Deze keer deed Max Verstappen niet mee. Het was een race tussen een Italiaanse coureur met een Ferrari en iemand met een Romeinse strijdwagen. Dit Romeinse voertuig werd voortgetrokken door twee paarden. De paarden kregen een half rondje voorsprong en de Ferrari moest tijdens de race de buitenbochten nemen. Wie denk je dat er gewonnen heeft? De Ferrari heeft dik gewonnen. Binnen een paar seconden had hij de Romeinse strijdwagen al ingehaald.